rambut i terbakar ! bagus gilerrr -_-"
Friday, 9 December 2011,

HEY PEEPS !


rambut i terbakar ! nenek ! datuk ! mama ! papa ! monyang ! 
-_________________-
serius i sedih nak mampuiihh , i bela rambut ni lame tau x !
salah i sendiri , sapa suruh i cuai
cerite nya mcm ni , biar lah i luah kn ye , kalau i simpan nnti i sedih sorang-ii
i nk jugak korang bersedih dgn i hahahahahahah :/

lepas je i mandi , dh pakai baju semua
mama i sruh gosok baju kurung , sbb nk pergi kenduri kawen
menyampah gile -.-"
i paling benci g knduri kawen , sbb ape?? entah i rase sesak 
papa i ckp kt i , if i x ikut depa g kenduri , nnti time i kawen x de sapa sudi datang

papa i memag arif bab takut-ii kn i , 
terpakse lah jugak i setuju ikut depa g kenduri
i mls nk g sbb i x tau nk pakai baju ape
x kan i nk pakai baju yang sama jer , buat malu jer
i tye adik i dye pakai baju wrne ape , sbb i ingt nk pakai sepadan dgn dye
but dye diam jer
-_____________________-
adik ! i damn u !

ahh , lantak sane lh nnti-ii i sruh jer lh mama i cri kn ,
selesai masalh , tu pon ssh nak cri baju.. lain lah tiba-ii i pakai dress kembang
like princess barbie tu semua.
wokey , dh selesai semua tu i nk keringkan rambut
rambut i basah sbb bru mndi

rambut manusia mana yg boleh kering tibe-ii after mandi , kalau ade habak meh kat i
i duduk depan cermin then i amik hairdryer pasang suit n kerningkan rambut
time tengah dok sedap-ii buat benda tu , mama i pulak panggil
i terus g kt mama i but i x tutup pon suit *bijak Kan i*
lepas i dah g kat mama i , i tanya lh nak hape ? then mama i ckp x de ape lah , silap panggil jer tadi

-________________-
alasan yang x masuk akal !
i hangin lh , i bebel sorang-ii dlm bilik i , smbil tu tangan i sebok urus kan hairdryer i yg
dh berbau hangus tu , i buat x peduli , i tengah marah ade jer bende yg naik kan lagi marah i
*aq campak jugak hairdryer ni kang !
memag saja nak uji kesabaran agak nya benda nie , 

wokey stat dari sini lah bermulanya tragis yang mengerikan hidup i !
tengah i keringkan rambut , hairdryer tu macam marah kat i then dye sedut rambut i , 
i sendiri x tau macam mana boleh jadi macam tu , i dah cuak gile dah , dh menjerit-ii like orang x betul
bende nie bukan main-ii dye sedut tau x?? then i x tau nk buat ape , i mati kn suit then i dapati 
RAMBUT I TERBAKAR !! OHMAKDATUKKKKKKKKKK !

menagis x stop-ii i time tu , meraung-ii , sedih tengok rambut sendiri terbaka
papa i ckp x de lah , boleh tumbuh balik , hingat senag ke ?!
mama i pulak ketawe kan i , cakap tu lah marah-ii lagi kan dah dapat balasan
i x peduli , i menagis jugak , 
now im wokey , mama janji kalau i x nangis dah mama belanje BASKIN ROBBINS ICE-CREAM

aawwwwwww <3
lebiu mama , muuaahhh ,
dpt jugak i makan , punye lah lama x makan , tpi i rase i baru makan 3 minggu lalu ,
kire lama lh tu , hahahhahahahahahhaha
yess , dapat jugak , bout rambut , hummm, nasib bahagian kiri tepi tu skit je yg terbakar 


p/s : wokey lah , saia mahu nikmati BASKIN ROBBINS ICE-CREAM , kboiii

 XOXO
Elis-aa




Older Post |