papa i merajuk dgn i :')
Tuesday, 6 December 2011,

HEY PEEPS !

hari ni dh msuk 4 hri papa i merajuk dgn i
mula dri hri ahad , ape i buat semua dye x lyan , berat sgt ke salah i tu ?
i ajak mkn dye buat bodo je , i ajak dye keluar pgi shopping dye buat bodo jugak
adussss -___________-
i dh minta maaf dh , tpi papa i langsung x layan

time i kene gigit labah labah,  i kene gigit tu pon dye buat bodo jugak 
i buat ape smpai papa i jdi mcm tu?
last i ingt i gadoh dgn papa i sbb i x nk mkn
then papa i marah2 i , i mkn mane bolh pakse , so i tetap dgn diri i , i x mkn 
sejak tu lh papa i buat x tau je dgn i

nk tunggu papa i elok balik dgn i? bapak la lame, sekurang2 ye 1 minggu -.-''
ay ni i nk minta maaf lgi , so i bangon awal ary ni , i sedia kn sarapan khas ntk papa i
i tunggu papa i , then i bawak sarapan yg i buat kt dye
tpi dye  terus keluar 
-_____________-

 i mula lh hangin satu badan , mood i memg x baik langsung ari ni
even i buat salah , x payah lah sampai nk mengadu kat mama n kakak i
i pon ade hati jugak , hati i pon sakit jugak
satu-satu masalh jdi kt i , lps ami , papa i pulak
zalim ye hidup ni

tadi i try lgi minta maaf time papa i blik keje , tpi satu respon pon x de
TOLONG LAH JGN MAIN-MAIN KN I MCM NI !!
kalau rase i ni dh x lh dimaaf kn lgi juz ckp , x pyah sekse i mcm ni
serius i ckp  i dh penat sgt layan semua ni
i cume nk orang faham i ,
i dh faham korang , why korang ssh nk fhm i,??
why?? berat sgt ke pemintaan i ni??


p/s : i akn try minta maaf lgi , well, i akan menagis if papa i x maaf kn i :'( *tu je cre ye huhu


Older Post | Newer Posts