Selamat Tinggal Ami :')
Sunday, 4 December 2011,

HEY PEEPS !

sori kalau bnde yg i nk cakap dgn u ni buat u akn benci dgn i sampai bile-bile
i nk lepas kan u dri genggaman i
u bolh bebas sekarang
maaf i x bolh terus kn hubungan nie

tu lh yg ami ckp kt i ,
sumpah i menagis , i tau yg dye akn ckp macam tu kt i
i tau , dh lame i tunggu dyejujur kt i
tpi knpe i rse skit sgt ??

i syg kn dye , salh i ke semua nie?
dye tinggal kn i mcm tu je , ape slh i ami? ape??
even u nk putus kan hubungan nie , pliz bagi tau i why?
u buat i tersekse u tau x .

malam tu , tpat pukul 1.00 
dye call i nk terus dye ckp mcm tu ,
i x tau nk buat ape , i tau nangis , nangis n nangis
serius i x sanggup kehilangan dye ,
tpi ape yg bolh i buat ?? i x bolh buat ape2 
i hanye mampu ckp semoga hidup dye dgn pmpn lain bahagia n x kn jdy mcm hubungn i dgn dye

okay fine, i terus off fon , then i nangis gile2 mlm tu
mama i ketuk pintu sruh bukak pon i buat x tau je
then ami call lgi , i x nk angkat ! i x sanggup nk dgr suare dye !
cukup lh i dh skit skrg pliz jgn skit kn i lgy

okey i pasrah , i dh x sanggup nk nangis
tpy knpe setiap kali i ade hubungan mesti berkecai 
n setiap kali i berhubungan dgn seseorang mesti ade je pmpn lain kacau
kau memg suke tengok aq mati ke pmpn!!

serius i dh x lrat sgt nie
ade ke peluang untuk i dpt kn balik cinta tu??
elis ! jgn fikir dh ! u mesti terus kn hidup !ramai lgi yg baik2 ade kt luar tu !


p/s : i yakin satu hari nnti , i akn jumpe jejaka yg dapat menawan hati i , for ami : i x marah or bnci kt u , u jgn risau i bkn manusia yg kejam smpai nk bnci kt u , thnks atas segala2 ye yg pernah u buat untk i , i akn rindu kn masakan u tu , ihope u akn jumpe pmpn yg lebih baik dri i , i tau i x cntik mane pon nk dibanding kn dgn mana2 pmpn kt luar sne but i kenal diri i sndiri ! i mintk maaf sbb selama ni i x cntik or comel or sempurna untuk u , selamat tinggal AMI :')



Older Post | Newer Posts