mereka zalim pada i -_____-
Friday, 2 December 2011,

HEY PEEPS!



keja i hri ni un off un off , un blik n off balik FB
pgi-pgi i dh celik Destop
mama i siap bagi amaran nak jual berokband i kalau i x mndi-mndi
so i dgn malas ye pegi lh capai tuala then pure-pure masuk toilet,
tengok mama i dh tak de , i terus bkak balik Destop , 
pgi tu sejuk gile lh , i malas nak mandi

then i terus layan youtube ,
mentang-mentang lah i ade berokband baru ,U-mobile Brodband
memang i tabik lh gile laju i lokieee !!
thnks papa , i love u muuaahh <3

i layan youtube barbie -________________-
i x tau kenapa i tetingin gile tengok cite tu
i pon layan smpai 5 movie barbie , gile juling mata i dibuat ye
dh abis tu , i hentam bukak FB pulak , then tetibe i teringat sesuatu yg i memg dah terlupe

sebelm ni , i ade siasat satu kes ni , untuk seseorang
tpi sampai sekarang i lupe nak bagi tau dye yang i dah selesai kan kes tu
baru sekarang i teringat , last i ingat dye ade hantar msj tanye kat i 
 dah tau ke belum pasal kes tu ??
i x reply sbb kedit i x de

fuuhhh , mati lh i kalau dye still ingt kes tu
agak ye dye akan campar penyapu atas kepala i ke??
zalim lh tu cik abg oi
-________________________-

terus i lari pergi cari buku yg i tulis kes tu
i x jumpe !!
i tye papa i

me: paaaaaa , nmpk tak buku oren yg adik letak kat rak tu?
papa i buat bodo jerrr
-_____________-'
i cari balik , then jumpe , selamat i
then i tengok FB , tengok dye un9 ke x
okey bagih dye un9 senag skit keje i, i pon ade bnde nk tye kat dye pasal same1,
 i memg suka amik kesempatan hahahahhahaha

i yg tego dye dulu , nak harap dye tego i? HARAM !
-__________-
then i tye lah kat dye yg kes i siasat tu dh terjawab 
i bgi tau semua ye kat dye sampai lah ade satu masa ni , 
dye tye i pasal cik kakak sorang tu
fuuhhh , memang x payah i nk sebok2 tye , heeeeeee

sape suruh dye mula kan dulu
dari situ i tau dh terkantoi, hahahahhaha
misi i dh berhasil
i soal banyak bnde kat dye, smpai dye jadi cm x betul

i tye lh lgy sejak bile dye dgn cik kakak tu
dye x bagi tau i langsung
gile zalim dye, nasib dye lagi tua dr i
kalau x , memg i pijak dye, hangin je i dgn dye -__________-

me : sejak bila abg dgn cik kakak tu?
abg : hahaha , sejak lahir
me : -_________- , korang punye jawapan sama
abg : ye ke? hahaha
me : cepat lah bagi tau
abg : hahahha :P
me : baik bagi tau , kalau x elis bocor kan rahsia
abg : berani buat lah
me : okey , ingat elis x berani ke?
abg : kalau nk diremove or diblock buat lah

 i memg suka amik kesempatan hahahahhahaha
zalim !!!! dye ugt i !
hangin jer i dgn dye, sbb dye tua dr i , i hormat dia tau
kalau x ! i bakar rumah dye !

: kalau nk hangin je mata i tengok dye reply macam tu , i dh tolong siasat kn kes dye
kire untung lah , 
sekurang-kurang ye bagi lah tau i,
dye dgn ci kakak tu memg zalim tahap dewa lh!!


p/s : dye dgn cik kakak tu memag zalim , sorang mintak ice-crem kalau nk tau cerita ye , sorang lagi ugut i u ingat i ni ape??! tengok lh , ni elis lh , i mesti tau punye lahpasal korang :D kboiiii -.-
 xoxo
Elia-aa

Older Post | Newer Posts