SEMOGA BERJAYA
Saturday, 12 November 2011,

Hoolllaaaaa

sbnr ye aq x tau nk taip ape, tpy jari jemari aq ni gatai sgt nk menaip so aq taram je lh ape bnde isi yg aq nk tulis,blog aq ske ati aq lh nk tulis aq brani krang mrh aq aq hmban korng dlm tong smpah! hahaha (glak mcm setan), okeyy esok ary senin,aq bru rncang mls nk dtg sklh, tpy cian pulk at wafa,kang die sorng2 pulk,ehh jp naim kn ade! huhuhu ..okey aq dh buat kputusan esok aq mls gy sklh! hahahha xD, okey! kn dh kne mrh ngn mama! memekak je aq ni hahah xD

eleehh,aq dh anta buku dh so mls lh nk dtg bkn ye ade ape pon,kalau dulu tu x pe lh gk ade lh gk sbb aq dtg sklh just nk usha orng je tpy skrgg hram lh , mlas lh baik dok umah tido kn?knnn?? hahah kpde pra pembaca budiman jgn lh ikut cra yg aq ajar tu memg x baik tok korng aq dh biase buat n dh biase kne ceramah percuma bile ank dara tidur smpai tngh hry..huhuh (aq wt pengakuan lgy ni xD) oky tutup topic ni! mkin lme aq fkir mkin x btul aq tulis hahah xD

ohh yee!!baru saia ingt! (waahh sjak bile aq gne perktaan saia ni, oky yg bab perenggan ni aq gne bahasa sopan skit lh yeerr :) hehehe) esok semua bdk fom5 akn jwb SPM, tu semua buk2 fom5 yg saia knal atau x knal semoga berjaya :D okey x tau nk ckp apa dh, ha! time dpt kertas tu jgn lh terus tido (mcm yg selalu saia dgn miera buat dlm klz) hahaha xD 

ckp pasal miera ni kn hahah klakar gile, time perekse akhir tahun ke x akhir tahun ke segala jenis ujian lh kn, kami mesti dok sebelah2..hahahah xD yg lwk ye bile dpt krtas pereksa aq ngn miera mesti main pandang2 dulu, miera pandang aq, aq pandang miera, pastu dua2 ktawe..hahah,cm orang x btul! pstu dh bce doa then sama2 bkk kertas tu bru bkk muka srat pertama perkataan yg selalu kluar dry mulut ialah YA ALLAH, MASYAALLAH,SUBHANALLAH,MAMPOS LH,BAPAK SSH, hahaha tu lh akibt ye x bce buku wakakak xD

aq pling ske dgn miera lh, time orng dh jwb soalan dh dia lh lgy tenung kertas tu memg kompem suci kerts dulu,hahah mcm nk mkn kerts tu pon ade gk aq tengok hahah xD pstu bile kitorang dh rse fedup x tau nk jwb soalan tu apa lgy! time tu tido!! hahah xD tu lh antara kenangan time jwb perekse huhuhu k lh perut aq memulas ni hrus gy laksana kn tugs yg penting huhuhu daaaaaaaaaa :D

Older Post | Newer Posts