SEBAB KAU!
Wednesday, 16 November 2011,

salam,

ary ni ary khamis n aq diberi cuti :)) why? aq pon x amik tau why?elehhh pasai SPM lh ape lgy, aq sena yer bnci nk bgy tau tpy aq kne gk bgy tau,aq x ske cutie sklh! x kre lh SPM,PMR, ade bnde skli pon lh aq tetp x ske, knpe hrus dcuti an? atoyaiiii. Aq bru bangon tito sena ye ni,dgn x mndy ye aq trus celik an FB, okey aq bngus pukl 12.00 hahah xD bgos an ank dra sowang nie, aq pent lh,smlm aq gy hang smpai pkul 12.00 mlm, gy merayau sensorang.wakakaka xD 

seyes dow aq sndiri x tau cm ne aq lh terlps gy merayau jejauh,memule aq ingt nk lepk2 blakng umh jer,aq ingt nk ajk aina dok lpk sklie tpyyyyy dh mlm sgt kot time tu kang x psal2 kple aq tercabut sbb kacau die tito hahah xD x nk aq heeee, aq pondok lh lepk at pondok blakang umh,huhuhu,sensorang jer aq time tu lyn berasaan *jiwang kjap* hahah xD,time tngh lyan perasaan tu tetibe fon bnyi taik betul lh!spe brani kacau aq ni! memg kne lh.aq pon chek lh msj yg msuk tu tengok2 dry celcom memg taik lh,mangkuk gile kacau orang tngh2 mlm!

aq trus off fon!mls aq nk lyan,then aq rse bosan tahp dewa aq pon merayau gy kdai blakang umh,heeee ape lgy aq beli lolipop bnyk2 then aq beli air rebina wakak xD tu je pstu aq gy ronde at kmpung,naik basikal adik aq!aq cilok jp,bsikal aq rosk ar time tu..huhuhu,klau aq bwak mota kantoi lh nnty (lgy pon aq x reti pon) wahahhaha,aq tngok jam dh pukul 10.58 mlm, aq blik umh blik gy lpak at pondok smbil mkn lolipop,then aq tersengh2 sensorang mne x ye aq tringt kwn2 at sklh,aq akn rndu at diowang, nadya,raja,naim,wafa,syawal,amir,pijol,apiz,iddin,ecai,adan,miera,teha,yen,zai,epul,danisya,iman,aina, bnyk lgy lh,mls aq sbut bnyk sgt lh pulk hahah xD

aq nk bgy tau neiii aq rndu engkorng lh aq tau korng pon rndu aq,jgn rsau aq fhm gile nk mmpos prasaan korng tu hahaha,tdy time at sklh aq cry sameone,hummm die x dtg kot,pnat aq dgn nadya cry x jmpe2,klz aq dh lh tengkt ats sekli pent aq trun naik dgn nadya cry bdk tu upe2 ye x dtg,mangkuk btul lh =.=',

aq pon dh patah htie gile lh nk cry bdk tu,pstu time aq nk gy toilet aq ternmpk klibt bdk yg aq cry,trus aq lry msk toilet then telompat cm beruk ade kutu wahahah xD , lps tu aq trus aq kluar then lry gy at nadya,trus aq tkik nadya n ckp aq dh jmpe dye,die dtg,mcm2 aq ckp smpai terlompt2 aq ngn nadya at situ,ika yg duduk at situ pndang aq sengeh2 je, kau npe ka?x puas ati?? ahhh biar lh minah tu nad pos trus temn aq jmpe die,then nad tye mne??aq ckp lh ade dlm klz tu ce tngok tol kn??then trus nad pukul aq, die ckp slh!!mne ade!!bdk tu x dtg lhhh, patah gile hti aq time tu,tu lh akibt ye x pkai spek!!sakai lh kau elis!!

okey mood aq trus brudah skrg ase nk cmpak je brang ats meja ni!!eeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!blah lh kau!!asal kau x dtg!!sakai!!taik lh kauuu errrr!! wt pnat je aq trun naik klz sbb kau mangkuk lh kau =.=

Older Post | Newer Posts