LU LANGSI LU MATI !
Monday, 20 June 2011,


p/s:..pe kne mngene dgn pic ni pn aq x tau..lyn je lh..wakakka

Pergh . Malam macam ni ada jeh yang bagi aku nak mindle finger up . 
percaya kea tidak ? whatever lahh babe :)
Okeey . Hi Guys :] 

Pergh , nak dengar cita ? 
LU LANGSI LU MATI !
Babe , Kau sjea kan nak bagi aku sket hati and rasa tak puas hati ? 
Jyeahhh , kau dah berjaya buat aku rasa begitu . 

Eh , asal kalau berkawan kan , susa sangat nak cri kawan yg bule faham kita ? 
kenapa ada juga kawan yang nak kutukkutuk belakang wey ? 
Ta suka straight to the point terus lah kan , senang jeh . 
Ada mulut kan ? Asal ta jumpa jeh trus ? Takowd kea wey ? 
Tadi ustazah cakap , kita kena tegor kawan kita yang da berubah . 

Mcm nak tanya jeh ustazah , kalau kita daa tego , but dia tak berubah 
macam mana pulak tuhh ? Grrrr --' 
Lupa nak tanya sebab nak balik daa time tuh . Ay0y0 . 
Akhir kata dri aku , sebelum cakap kad orang , 
cermin diri tuh sket . nak kata kat orang tapi terkena diri sendri . Rite ? 
Baibai . Have a good day everyone 

Older Post | Newer Posts